Budgetvriendelijk slaapcomfort

Welkom op onze vernieuwde website van T’Slaappandje.

 

Hier kan u zowel online als in onze showroom een compleet aanbod vinden van matrassen,lattenbodems,boxsprings en bedtextiel.

 

Reeds enkele jaren is de boxspring niet meer weg te denken uit ons leven.

Een goede nachtrust is zeer belangrijk vandaar steeds meer mensen kiezen voor een boxspring-combinatie.

 

Een boxspring is een combinatie van een verend onderstel met een verende matras wat zorgt voor een zeer comfortabel ligcomfort. Tslaappandje biedt u complete boxspringsets met matras aan vanaf 499€. Wij staan gekend voor budgetvriendelijke prijzen maar aan een absolute topkwaliteit!

 

Sinds vandaag zijn we nu ook online actief met een webshop waar u in enkele klikken uw matras, lattenbodem, boxspring of bedtextiel besteld. Online kan u een volledig aanbod vinden van boxsprings in vaste of elektrische uitvoering, in stof of lederlook en bovendien in verschillende prijsklassen.

Tevens vind u een groot aanbod in matrassen zowel schuimmatrassen als veermatrassen in het comfort u wenst soepel, medium of toch liever stevig. Enkel op zoek naar een matrasbeschermer, dekbed of degelijk hoofdkussen, ook dit ruime aanbod kan u terugvinden in onze webshop.

 

Ervaart u liever persoonlijk wat goed slaapcomfort is? Geen enkel probleem u kan steeds terecht in onze showroom op de Rijksweg 2, in Machelen Zulte waar wij u te woord staan met onze professionele uitleg en advies!

 

Ook hebben wij een outlet-afdeling waar wij einde reeks producten rechtstreeks van onze fabrikant aankopen. Zo doet u als klant een supervoordeel waar u profiteert van topkwaliteit aan een betaalbare prijs.

Nieuws

Bekijk ons laatste nieuws over 'Tslaappandje

Ontdek onze winkel vol slaapcomfort
Te Machelen - Zulte

Open Chat.
1
Close chat
Hallo! bedankt voor uw bezoek. Drukt u op de knop om te chatten wij helpen u graag :)

Start