Budgetvriendelijk slaapcomfort

Sharon en Sacha doen je wegdromen in ’t Slaappandje...Wij, Sharon Verliefde en Sacha Van Nieuwenhuyse openden drie jaar geleden ’t Slaappandje langs de Rijksweg in Zulte.

Hiermee trad Sharon in de voetsporen van haar ouders Nancy en Marnix, die de bekende zaak Multibedden oprichtten.

Voor een goede nachtrust moet je dus zeker bij de familie Verliefde zijn.

 

Het verhaal van ’t Slaappandje begon 32 jaar geleden toen Marnix Verliefde en zijn vrouw Nancy de Multishop oprichtten in de Volhardingslaan in Deinze. Daar vond je allerhande huishoudproducten, geschenken en een afdeling slaapcomfort. Onder impuls van dochter Sharon, die in 2008 in de zaak stapte, werd het concept geleidelijk aan veranderd naar Multibedden, een speciaalzaak van drie verdiepingen hoog. In 2013 hielden de familie Verliefde een uitverkoop van alle kleingoed en de bedden vonden tijdelijk een onderkomen in de winkel Outlet Multibedden in de Gaversesteenweg. “Dat winkeltje werd oorspronkelijk opgericht om de uitverkoop te overbruggen”, zegt Sharon.

 

“De outlet-winkel werd eerst uitgebaat door mijn papa en later is mijn vriend Sacha erbij gekomen. Door het grote succes werd de winkel al snel te klein en toen zijn we verhuisd naar de huidige locatie langs de gewestweg in Machelen, Zulte onder de naam ’t Slaappandje. Onze winkel is de budgetvriendelijke variant van Multibedden, je vindt er bedden en matrassen tussen de 599 en 2.500 euro. 

 

“Wat we zo leuk vinden aan onze job? We zijn graag met de klanten bezig en geven graag tips voor een goed slaapcomfort. Ieder persoon heeft ook andere wensen en wij gaan met plezier samen met de klant op zoek naar de beste matras. Als klein meisje liep ik al met mijn poppen tussen de bedden en door mijn ouders bezig te zien heb ik de smaak te pakken gekregen. Ik wou eerst leerkracht lager onderwijs worden, maar op mijn 18 jaar ben ik beginnen helpen in de zaak en ik heb het nooit meer losgelaten.

 

Een gouden tip die ik van mijn ouders heb meegekregen is om altijd vriendelijk te zijn tegen de klanten en om iedereen een goede service te geven. ’t Slaappandje en Multibedden vormen een echt familiebedrijf en dus vinden wij het zeer belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt bij ons.

 

Aangezien wij zelf het gezicht van de winkel zijn is deze klantenbinding zeer belangrijk voor ons. We zijn ook zeer fier dat we 21 maanden geleden mama en papa geworden zijn van ons zoontje  Victor. Zo is de toekomst al verzekerd voor de volgende generatie”, lacht Sharon. ”Waarom kiezen voor 'Tslaappandje

Proffesioneel advies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Service na verkoop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

100% prijs kwaliteit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Open Chat.
1
Close chat
Hallo! bedankt voor uw bezoek. Drukt u op de knop om te chatten wij helpen u graag :)

Start